DENKVENSTER

 OVER MIJ

Studie en werkzaamheden


Mijn naam is Marc Thiessens (1967) en volgde na mijn middelbare schooltijd de HEAO en studeerde Sociologie aan de Universiteit van Tilburg. 

Ik heb gewerkt in diverse functies binnen het bedrijfsleven en in de afgelopen 17 jaar ben ik werkzaam als zelfstandig loopbaanadviseur en coach. 

Ik heb van 2004 tot en met 2012 gestudeerd aan de Arcane School te Genève, alwaar de principes van de Oude Wijsheid op basis van esoterische meditatie, studie en dienst worden onderricht.

Daarnaast heb ik vanaf 2003 ervaring opgedaan in de werkgroep TAN met als doel de Zeven Stralen (energieën) met zijn begoochelingen te leren herkennen, erkennen en toe te passen op mijn eigen functioneren. De eigen ondervinding,  ervaring en onderlinge uitwisseling binnen dit gezamenlijke groepswerk heeft weer geleid tot de huidige praktijk DENKVENSTER. Thans schrijf ik artikelen, geef ik lezingen, begeleid en coach ik mensen aan de hand van de Nieuwe esoterische Psychologie.


Reis in bewustzijn

Ik begeleid jou bij jouw zoektocht. Deze zoektocht is als een reis door je eigen bewustzijn! 

Je doet ontdekkingen over wie je bent door het vinden van antwoorden op vragen die jouw bezig houden. Je kunt je afvragen: Is dit nog wel wat ik wil? Waarom loop ik steeds vast in bepaalde gebieden van mijn leven? Doe ik wel de dingen die ik echt wil doen? Wat maakt mijn leven de moeite waard? Wat vormt het wezen van mijn bestaan?

Door actief stil te staan bij en ruimte te geven aan jouw innerlijk proces kom je in contact met je 'echte' zelf. Je leert anders te kijken naar je gevoelens en gedachten, die je eerst nog voor waar aannam. Je kunt door 'nieuwe' ogen betekenis aan je leven gaan geven.

Voel je de behoefte om hiermee aan de slag te gaan en te gaan onderzoeken wie je werkelijk bent, dan kan een begeleidingstraject van een aantal gesprekken waardevol voor jou zijn. 

Samen stemmen we van te voren het traject, de verwachtingen en de vragen af. Tijdens de gesprekken staan oprechtheid, respect en vertrouwen centraal. Bewustwording en inzicht in je zelf is het uiteindelijke doel van de begeleiding!