DENKVENSTER

BEGELEIDING 

Contact en meer informatie

 

Elke verandering in ons leven komt voort uit een zoektocht naar harmonie. Door conflict in ons zelf gaan we op zoek, op weg om tot de kern en oorsprong van het 'innerlijk' conflict te komen. Het lukt meestal wel om zelf manieren en oplossingen te vinden om het aan te pakken en op te lossen, tot het moment dat we werkelijk vastlopen in onszelf en het gevoel hebben dat ‘het niet meer klopt.’ We kunnen ons dan afvragen:

Is dit nog wel wat ik wil?

Waar loop ik tegen aan?

Waarom loop ik steeds vast in bepaalde 'oude patronen'?

Doe ik wel de dingen die ik echt wil doen?

Wat maakt mijn leven de moeite waard en geeft inspiratie?


Als u zich dergelijke vragen stelt is het zinvol om eens even ‘stil te staan’ en tijd te nemen om deze vragen te onderzoeken en daarbij de balans op te maken en daardoor een helderder begrip over u zelf te ontwikkelen. Ons doel is u daarbij te ondersteunen.

Hoe doen wij dat?

Door stil te staan bij en ruimte te geven aan uw innerlijk proces.

Door u actief met opdrachten aan de slag te laten gaan.

Door het in kaart brengen en u te begeleiden bij het herkennen van begoochelingen.

Door u anders te leren kijken naar de betekenis van het leven.


Voor wie? 

Voor mensen die blijven ronddraaien in 'oude patronen'; voor mensen die ondersteuning willen krijgen en dieper willen ingaan op thema’s die in hun leven spelen; voor mensen die nieuwe inspiratie willen opdoen en hun geestelijk inzicht willen vergroten. Voor die mensen, maar ook voor een ieder die behoefte en interesse heeft om zijn geestelijk inzicht te vergroten, kan een begeleidingstraject in de vorm van een aantal gesprekken waardevol zijn. Hoe een traject er inhoudelijk uitziet wordt in onderling overleg bepaald. Tijdens de gesprekken staan oprechtheid, respect en vertrouwen centraal.


CONTACT

Neem voor begeleiding of meer informatie contact met ons op door een mail te sturen aan info@denkvenster.nl of door het contactformulier in te vullen.